Un nou print al casei regale britanice

           Luni 22 iulie 2013 la orele 16.24 s-a nascut la Londra Printul de Cambridge, fiul lui Catherine si William. Printul este al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa printii Charles si William.    
           Ecuatia sa astrologica este Șarpe de Apă, Rac, Ulm, Ascendent Scorpion. Aceasta indică o personalitate puternică, ascunsă, fiind un excelent manipulator, un fin cunoscător al psihologiei umane, lucru pe care il va folosi pentru a obtine avantaje. Este un copil sensibil, dotat cu multă intuitie si cu perceptii subtile dezvoltate. Va fi tentat sa le faca morala tuturor celor din jur si o va face eficient si amabil.
            Astrograma sa prezintă multe opoziții  și careuri, care determină elemente negative în manifestările sale, dar contine si multe trigoane, inclusiv  două ”Trigoane Regale ” (dublu triunghi echilateral) formate pe zodii de Apă, intre Saturn, Neptun și Jupiter, respectiv Saturn, Neptun și Marte. Aceste aspecte indica o sensibilitate maximă și o capacitate empatică extraordinară.
        Are 4 planete + Lilith plasate in Rac, in Casa a 8-a, Casa Cercetarii Spirituale, asa ca este excelent dotat pentru descifrarea tainelor si misterelor, iar daca nu acordă atentie acestui domeniu atunci va fi atentionat prin accidente. O conjunctura asemănătoare, cu 4 planete + Lilith in casa a 8-a avea si bunica sa Lady Diana.
Un element surprinzător îl constituie prezența la granițele zodiilor a multor planete. Soarele se află in ultimul minut din Rac, Luna este plasată în penultimul grad in Capricorn, Venus este plasată în primul minut din Fecioară, iar acest lucru indică faptul că a avut nevoie de un ansamblu complex si foarte precis pentru a putea să se nască în această viață.  
        Lecția sa de Viață, indicată de Nodul Nord plasat in Scorpion in Casa a 12-a îi cere să acorde prioritate valorilor spirituale si sufletești in detrimentul celor materiale și să invețe să dăruiască cu plăcre, să renunțe și să piardă cu eleganță, si mai ales să facă toate acestea în mod discret, ferit de ochii lumii.
           Prințul va fi foarte apropiat de tatăl său și se va afla în permanent conflict cu mama sa.
           La nivel fizic, riscă să aibă dificultăți digestive și probleme de metabolism.
         Prezența lui Saturn în Scorpion în casa a 11-a indică faptul că nu va avea multi prieteni si nici nu se va baza pe cei puțini pe care îi va avea.

           Din punct de vedere al Astrologiei Sufletului trebuie să observăm gradul minim de conștiență al prințului el fiind născut într-un moment în care Soarele și Luna se află în opoziție, aflându-se și în careu cu Axa ultimelor Eclipse din 25 aprilie și 10 mai.
           La nivelul forțelor sufletești este de remarcat opoziția dintre Venus și Neptun aflate în Fecioară, respectiv Pești, ceea ce indică mari lipsuri la capitolul gestionării forțelor sufletești de Iubire. Tot aici trebuie observată opoziția dintre Marte și Pluto, aflate în Rac și Capricorn, ceea ce indică probleme în gestionarea constructivă a forțelor de Voință.
         La nivelul Sufletului Rațiunii, careul dintre Mercur din Rac și Uranus retrograd din Berbec, indică alte motive de neliniște, printul având probleme în a se descurca singur la nivelul gândirii, dar fiind foarte mult ajutat de perceptiile sale intuitive.


23.07.2013

Alexandru Nicolici