nepoata lui basescu

       
         Duminică 1 septembrie 2013 la ora 02.32 s-a nascut la Spitalul Universitar din Bucuresti fiica Elenei Băsescu.

       Ecuația astrologică a Sofiei Raisa este Șarpe de Apă, Fecioară, Pin, Ascendent Rac. Această ecuație indică multă forță, multe pretenții și un caracter de lider extrem de cusurgiu și obsedat de amanunte.

      Cele 2 Trigoane Regale formate de Saturn-Kiron și Luna, respectiv Saturn-Kiron și Jupiter, toate pe semne de Apă, indică o sensibilitate deosebită, o capacitate de a empatiza foarte mare și o intuiție extraordinară. Această fetiță este o forță teribilă, care va excela la nivelul vieții sufletești și va benefi cia de o imagine lux si de simpatia multora.

        Lecția sa de Viață îi cere să pună valorile sufletești și spirituale înaintea celor materiale, să învețe să piardă cu eleganță și mai ales să renunțe. Are multă forță și o ambiție teribilă și ea va face doar ce va dori ea, iar părinții ei vor fi șocați pentru că nu pot să țină pasul cu ea.

     Marte în Ascendent îi asigură forță extraordinară și puterea de a se realiza prin efort propriu depășind lejer orice obstacole.

       Soarele și Mercur plasate în Fecioară în casa a 3-a, casa comunicării, indică abilitate în orice fel de formă de exprimare, fetița reușind să se facă remarcată foarte usor prin abilitatea sa mentală și de comunicare.

       Venus în Balanță în casa a 4-a indică faptul că va ști să iubească frumos și că modelul pe care îl va vedea la părinții săi va fi esențial în formarea structurii sale sentimentale.
 
           Are 3 planete retrograde: Uranus, Neptun și Pluto.
           Uranus retrograd în Berbec, planetă ce include abilități de manipulare prin forță și constrângere.
         Neptun retrograd în Pești indică talent și abilități pentru cercetarea spirituală și tendința de a utiliza forțele subtile pentru a-i vrăji pe oameni.
         Pluto retrograd în Capricorn în casa a 6-a indică folosirea excesivă a voinței în raporturile cu colegii, subalternii, sau angajații. Va fi extrem de greu să colaboreze cineva cu ea și se va impune cu forța în fața colegilor sau a celor cu care va lucra.
 
01.09.2013
Alexandru Nicolici