tsunami - valul ucigas
 
      Duminica 26 decembrie 2004, ora 7.00 ora locala (00.00 GMT) s-a produs o catastrofa de proportii in Asia. Ca urmare a unui cutremur produs in Oceanul Indian, s-a format un tsunami (val seismic) care a devastat Indonezia, Malaiesia, Sri Lanka, Maldive, India, Thailanda si alte state mai mici din zona. Epicentrul a fost localizat in largul insulei Sumatra din arhipelagul indonezian. Catastrofa a ucis peste 200.000 de morti si a produs pagube materiale de miliarde de dolari.
       Efectul cutremurului care a produs valul seismic s-a repercutat si asupra axei Pamantului care a suferit o abatere aparent minora. Cutremurul de gradul 9 pe scara Richter a degajat o forta echivalenta cu explozia a 1 milion de bombe atomice de nivelul celei de la Hiroshima.
     Astrograma momentului cand valul seismic a lovit tarmurile este prezentata mai jos. Se poate observa intrarea lui Marte in Sagetator in casa a 12-a si careul format de acesta cu Uranus din Pesti din casa a 3-a. Marte in Sagetator indica explozie, degajare de forta, iar Uranus in Pesti este responsabil pentru valul ucigas.
       Un alt aspect format de Marte este trigonul cu Saturn retrograd aflat in Rac (semn de Apa), pozitionat in casa a 8-a fapt care a determinat o amplificare a mortalitatii. Un alt element semnificativ este faptul ca Ascendentul este in Sagetator, iar momentul este cel de Luna Plina.
       Pluton aflat in Ascendent in Sagetator formeaza opozitie cu Luna din Gemeni ceea ce este intotdeauna un aspect cu efecte negative importante.
       Careul dintre Saturn din Rac si Jupiter din Balanta indica pierderi materiale uriase, dar acestea nu pot fi comparate cu pierderile de vieti omenesti.
      Am comparat aspectele astrologice ale catastrofei cauzate de tsunami cu alte momente care au provocat moartea multor persoane simultan: bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.
       In dimineata zilei de 6 august 1945, americanii aruncau asupra orasului Hiroshima prima bomba atomica. Aceasta a avut drept consecinta moartea instantanee a aproximativ 100.000 de oameni si moartea ulterioara a altor 100.000 de oameni. In 8 august 1945 a avut loc al doilea bombardament atomic de data aceasta la Nagasaki, soldat cu moartea a 80.000 de oameni simultan si moartea lenta prin iradiere a altor 100.000 de oameni.
        In ambele teme se regasesc indicii pe care le regasim si in cazul catastrofei provocate de tsunami.
       Primul ar fi Saturn aflat in Rac, ceea ce ar putea indica moarte simultana a unui numar foarte mare de oameni. Saturn este unul din principalii indicatori karmici si se pare ca in perioadele in care traverseaza zodia Racului (pozitia sa de exil) genereaza moarte in masa. In momentul 26.12.2004 Saturn se afla in opozitie cu Kiron, un alt indicator karmic puternic. In august 1945 Saturn se afla in conjunctie cu Nodul Nord in zodia Racului.
       Al doilea ar fi existenta unui aspect puternic intre Marte si Uranus. In cazul bombardamentelor atomice Marte forma conjunctie cu Uranus in Gemeni, iar Marte facea aspect prost (careu) cu Mercur, guvernatorul Gemenilor. In cazul catastrofei cauzate de tsunami Marte din Sagetator forma careu cu Uranus din Pesti.
      Un alt aspect ar fi cel indicat de fazele Lunii in momentul catastrofelor respective. La bombardanmentele atomice avem de-a face cu Luna aflata in ultimele doua zile de scadere, iar la valul ucigas - tsunami este vorba de momentul de Luna Plina, cumulat si cu eclipsa.
       Pentru a pune capac la toate acest an se incheie cu o alta catastrofa soldata cu 175 de morti si 900 de raniti. Un incendiu cauzat de explozia unor artificii a avut loc intr-o discoteca din Buenos Aires in timpul unui concert. Iesirile de incendiu erau incuiate cu lanturi si lacate fapt care a facut ca numarul victimelor sa fie urias. Un incident asemanator s-a petrecut in august 2004 la Asuncion in Paraguay unde un supermarket a luat foc iar patronii au inchis toate iesirile cu lacate pentru a nu li se fura marfa. Rezultatul peste 400 de morti in incendiu.
       Din analiza configuratiei astrologice a momentului Buenos Aires se remarca prezenta lui Saturn in Rac impreuna cu Lilith, precum si careul dintre Marte din Sagetator si Uranus din Pesti.
      Acestea ar fi indiciile privind momentul in care o catastrofa uriasa trimite pe lumea cealalta o imensitate de persoane, care probabil aveau in temele lor indicii karmice aflate in legatura cu cele prezentate mai sus.
      Pentru ca in ultima vreme se-au tot vehiculat amenintari cu producerea unui cutremur devastator in Romania, tin sa mentionez ca asa ceva nu se va produce si populatia poate sa stea linistita.
4.01.2005,
Alexandru Nicolici