A
 Pazea! Ne cade Luna in cap! 

     
        Cred ca deja sunteti infricosati de terifianta apropiere a Lunii de Pamant, care probabil o sa ne cada in cap pe data de 19 martie si o sa facem toti cucuie. Cand Luna iti face un cucui de la 355.000 de km banuiesc ca doare foarte tare!... Nu uitati sa luati algocalmin ca sa va treaca durerea!
        Oare nimeni nu reuseste sa observe catastrofa din Japonia, in care pagubele cutremurului si ale tsunami-ului vor fi probabil depasite de dezastrul produs de centrala nucleara de la Fukushima?
Intrebare pentru astrologi: Daca intrarea lui Uranus in Berbec a declansat un cutremur si un tsunami, oare ce va declansa conjunctia Marte-Uranus in Berbec care se va produce in 3-5 aprilie si ce efecte va genera conjunctia Marte-Jupiter in Berbec, eveniment care va avea loc in perioada 28 aprilie - 3 mai ?
        Daca veti avea timp sa aruncati un ochi pe temele respective veti vedea o gramada de conjunctii si de ingramadiri de planete iar aceasta concenrare de forte cred ca s-ar putea sa declanseze efecte mari.
        De ce se intampla toate acestea ? Pentru ca omul se joaca cu energii mai mari decat puterea lui de control. Aceasta concentrare de forte va face ca si energiile subtile ale omului sa fie amplificate si sper ca vom reusi sa le tinem sub control si mai ales sa le dirijam constructiv. Capacitatile energiilor fiintei umane vor creste si exista pericolul ca aceste impulsuri resimtite pe corpul eteric sa duca la actiuni agresive, explozive la nivel fizic. Riscurile de crestere a vilentei nejustificate si mai ales aparute din senin sunt foarte mari. Ar fi trebuit deja sa avem fiecare propriul sitem de control si dirijare a energiilor in asa fel incat schimbarile vremurilor pe care le traim sa ne prinda pregatiti si antrenati in asa fel incat sa folosim acest surplus energetic pentru evolutia noastra si nu pentru a declansa conflicte din care nimeni nu are nimic de castigat.
        Deci feriti-va de Luna sa nu va loveasca in plin si cautati butoanele din corpul vostru eteric prin care sa directionati constructv si eficient surplusul de energie pe care il vom primi in urmatorii 7 ani, cat va sta Uranus prin Berbec. Numai primul an pare a fi mai greu pentru ca il avem ca supliment si pe Jupiter in Berbec. Iar urmatoarele 7 saptamani vor fi cele mai dificile pentru ca vine sa pluseze si Marte din Berbec !

        Mult succes la dirijat constructiv energiile !

15.03.2011
Alexandru Nicolici