a
  Lumea spiritului a coborat pe pamant

 
25.11.2011 ora 14, Prislop
    Este o zi superbă cu soare și brumă, dar cu multă căldură...
    V-a fost greu până aici și nici de acum în colo nu va fi ușor. Ați trecut de primele 3 săptămâni, dar urmează alte 3, în care v-a trebui să consolidați munca voastră, să puneți temelie solidă, în mod conștient în sufletele voastre. Să vă clădiți sufletele  conștient, treaptă cu treaptă. Să stabilizați și să interpretați corect ceea ce simțiți, să credeți ceea ce simțiți și să manifestați ceea ce înțelegeți și ceea ce sunteți. Voi sunteți și sunteți primii care deschid Calea de Lumină a Sufletului, pe care vor merge cei ce vor lucra conștient în Lumină, prin Lumină.
    Sufletele voastre trebuie să fie pline de Lumină pentru ca de acolo să se reverse Lumina ce îi va ghida pe oameni pe calea lor. Fiecare are drumul lui în Lumină și va trebui să mergeți pe acolo pe unde simt sufletele voastre că vă este bine.
    A 4-a săptămână este nouă și vă va pune probleme cu care nu v-ați mai întâlnit. Va trebui să înțelegeți și să alegeți numai cu sufletul. Sufletul Senzației trebuie antrenat pentru a simți și percepe corect și pentru a putea alege, decide, cu sufletul, cu mintea sufletului și nu cu mintea rațională.
Va trebui să fiți atenți la stările voastre și să le percepeți în și cu adâncul (profunzimea) sufletului vostru.
    A 5-a săptămână va fi examenul conștienței sufletelor voastre. Va trebui să luați decizii grele, să alegeți și, Voia Divină vă v-a îndruma. Credeți în El și credeți în voi. Prin credința voastră manifestată conștient veți reuși să faceți Voia Lui. Observarea conștientă este un lucru nou și va trebui să experimentați din mers și să o aplicați simultan cu înțelegerea cu sufletul.
    A 6-a săptămână va fi proba de manifestare a Scânteii Divine, momentul când veți exemplifica starea de Fii ai lui Dumnezeu. Manifestarea va trebui să fie la cea mai înaltă treaptă de conștiență. Să arătați adevărata față și forță a Divinului din voi. Dumnezeu va lucra atunci prin voi, pentru voi și ceilalți și veți fi una cu Tatăl! Tatăl vă va da tot ceea ce veți manifesta pentru că de la El sunt toate și El este în toate.
    Lumina să fie cu voi și în voi și să manifestați ceea ce sunteți. Tatăl se bucură prin voi și în voi. Exprimați-vă ca Fii ai Tatălui și veți face Voia Lui.
    Duhul Sfânt (starea) să fie cu voi și deasupra voastră pentru a vă călăuzi și ajuta să manifestați ceea ce sunteți! Lumină și Duh Sfânt să aveți, să fiți și să manifestați!  
    Să îi lași pe oameni să meargă unde simte sufletul lor. Să fii alături de cei care au nevoie de ajutor. Cei vechi să meargă la ..... Să le vorbești din suflet și să îți deschizi inima către ei. Dăruiește-le tot ceea ce ești. Exprimă și manifestă ceea ce ai și ești!
 

26.11.2011 ora 12, Sarmisegetusa
    Astăzi este sărbătoare și totul este strălucitor și solemn. Se simte responsabilitatea și importanța unui moment crucial. Acum, azi, aici manifestați Voia Divină și prin voi Tatăl lucrează pentru oameni. Să lucrezi prin oameni pentru oameni în Lumină și dacă vor decide să o primească în viața lor atunci va fi bine. Lumina de la Sarmisegetusa trebuie să învingă întunericul în care trăiesc oamenii. Voi, lucrătorii în Lumină și cu Lumină, trebuie să îi ajutați pe oameni să găsească Lumina și să își poată decide viața….
    Trebuie să trăiți manifestând continuu. Starea de Lumină va lucra în voi și, prin voi va ajunge la oameni.
    Cei care vă întâlnesc trebuie să vadă în voi Lumina și să și-o dorească. De exemplul vostru depinde evoluția oamenilor. Vor veni spre voi dacă voi veți manifesta calitatea de Fii ai Tatălui. El trăiește în voi și se exprimă prin voi, dacă ÎL lăsați. A face Voia Divină înseamnă să te pui la dispoziția Divinității ca să lucreze prin tine și astfel să manifești Lumina. Trebuie să dăruiți. Aveți totul și trebuie să manifestați totul.
 

 26.11.2011 ora 14, SS-2 Costești
    Astăzi se naște Lumea Nouă. Azi la Fețele Albe femeile (…) vor naște Lumea Nouă, Lumea Spiritului pe Pământ. Eu și … am fost trimiși la Costești la SS-2 și asigurăm suportul energetic necesar nașterii Lumii Noi. Astăzi este sărbătoare și lucrăm alături, împreună cu Entitățile de Lumină și Iubire și ne manifestăm starea de Fii ai Tatălui. Suntem Fii și Fiice de Dumnezeu și ne manifestăm cu Iubire și Lumină, dăruind oamenilor Lumea Nouă, Lumea Spiritului coborât pe Pământ. Valorile Spiritului Nou pornesc de la Tatăl, coboară în sufletele noastre și se vor dărui tuturor oamenilor. Suntem cu voi. Să nașteți o lume frumoasă, bună și adevărată! Dumnezeu este cu noi!  

 
27.11.2011 Varful lui Hulpe
    Ieri Lumea Spirituală s-a unit cu Lumea Oamenilor, oferind Fiilor șansa de a manifesta total Voința Tatălui pe Pământ.
    Vă aflați în Cetatea Soarelui pentru a-L preaslăvi pe Tatăl. Slavă Tatălui și Fiilor și Duhului Sfânt (starea).
    Manifest toată recunoștiința mea Tatălui și Entităților de Lumină și Iubire, cu toată cunoașterea reamintită și plin de Duh Sfânt (stare) îl Prea-Slăvesc pe Tatăl.
    Prin mine, Tatăl dăruiește oamenilor exemplu, cunoaștere și stare (Duh Sfânt). Facă-se Voia Lui! Fiți binecuvântați!
    Să vă faceți program pentru a-L manifesta pe Tatăl, exprimându-vă recunoștiința, preaslăvindu-L pe Tatăl, și dăruind oamenilor exemplu, cunoaștere și stare.
 
14.12.2011
Alexandru Nicolici